Heb jij ook bijna alles gedaan om af te komen van je lichamelijke en geestelijke kwellingen? Je stress? Je emoties die alle kanten op schieten? 

Val jij steeds weer terug in je oude pijn patroon? 

Word je continu getriggerd door personen en dingen uit je omgeving of 
uit je verleden? 

Wil je het bijna opgeven omdat je niet de juiste keuzes kunt maken?

Heb je alle therapieen geprobeerd? Boeken gelezen? Met iedereen erover gepraat? Adviezen gevolgd? Gedacht: 'Ik kom hier gewoon nooit meer van af?'

Voel je je gevangen in je situatie? Zit je niet op de juiste plek? 
Twijfel je wat je moet doen? 
Doe je niet wat je eigenlijk wilt doen, voel je je niet vrij om je eigen keuzes te maken waardoor je klachten ontwikkelt in je lichaam?

Ga je gebukt onder alles wat MOET? 
Huwelijk, hypotheek, werksituatie, familie, sociale verplichtingen?

Heb je ooit wel eens aan hypnose gedacht? In contact te komen met je onbewuste die alle lichaamsprocessen voor jou regelt? 
Om eens te onderzoeken waar het is misgegaan om het 
daar te kunnen herstellen?

Lees verder waarom hypnose het antwoord is op jouw probleem..
Wat is hypnose wel?
Hypnose is praktisch, effectief, veilig, leuk, makkelijk en prettig
Hypnose is een natuurlijke staat van ons brein
Hypnose is een trance toestand waarin je breinactiviteit laag is. Je bewuste blabla brein staat op een laag pitje. In de trance toestand ontstaat focus. Je bent sterk gefocust op één ding. De rest daar omheen is vaag, net of je je cameralens instelt op zoom. Je zoomt misschien in op een persoon in de verte aan het strand. Dan wil je het gezicht scherp stellen. De rest daaromheen wordt vager. 
In een trance toestand krijg je alleen de prikkels binnen waarop je bent gefocust. Alles daaromheen krijg je niet mee. 

Je bent al in trance een paar keer per dag
Als je een boek leest en je zit daar helemaal in, krijg je niets mee uit de omgeving. Als onze kinderen aan het gamen zijn, horen ze niet wat jij zegt. Als je een film kijkt zit je in die film en worden je zintuigen zo beïnvloed dat je zelfs de emoties kunt voelen van de spelers. Je focus ligt op het witte doek. Alles daar omheen vervaagt. Dan ben je in een staat van trance. Als je een autorit maakt kan je ook opeens het gevoel hebben van "hé, ik ben er al'.  Een staat van trance. Één focus.

Hypnose is praktisch
Hypnose is praktisch en werkt daar waar het probleem is ontstaan, namelijk in het onbewuste.

Als we bewust een probleem op kunnen lossen hadden we ook geen probleem. Blijkbaar lukt het niet om een probleem op te lossen met gewoon beredeneren, argumenten aandragen, erover praten, nadenken, verklaringen zoeken, de reden zoeken, vinden.. Anders hadden we het namelijk allang gedaan.

Hypnose is effectief
Het lijkt de meest natuurlijke manier van therapie om het probleem aan te pakken bij de oorsprong. Er draait een programma op jouw systeem in jouw onbewuste, door alles wat je hebt meegemaakt, alle suggesties die je hebt gekregen, en voor waarheid aangenomen hebt. 

Waarheden die je nu in de weg zitten of zelfs erger, je hebt er klachten van gekregen of ze belemmeren je leven compleet.
Een probleem is een foutje in je systeem. Dat foutje moet daar rechtgebreid worden, waar het is ontstaan.

Hypnose is veilig
Directe hypnose zoals ik hem toepas is 100% veilig. Het heeft niets te maken met controle verliezen zoals je misschien kent van de showmasters op hypnose gebied. Je bent volledig in controle en hoort alles wat ik zeg.

Jij moet in controle zijn, anders kan je geen antwoord geven op de zoektocht naar de oorsprong en het veranderen van de ervaring. Dat is wat we doen. Je kunt niet dat wat er gebeurd is veranderen, wel de emotie, de betekenis die je er aan gegeven hebt en waar je tot op de dag van vandaag last van hebt.

Hypnose is leuk
Het feit dat je in een natuurlijke staat verkeerd, maakt dat je echt contact maakt met jezelf en een soort reis maakt op je tijdlijn met het deel van jezelf dat op onbewust niveau jouw hele systeem 'bestuurd' en waar je nauwelijks grip op lijkt te hebben. Nu is het moment dat je veranderingen aan kunt brengen die je met geen enkele andere therapie kunt bewerkstelligen.

Hypnose is makkelijk
Iedereen kan in hypnose, mits hij/zij het zelf wilt. Als je het niet wilt, gebeurt het niet. Jij bent altijd in controle.
Het is de meest makkelijke manier om bij de oorsprong te komen en daar problemen op te lossen. Je hoeft niet jarenlange sessies te volgen die nog niets oplossen. Meestal zijn in 3 sessies je problemen opgelost.

Hypnose is prettig
Hypnose is een een staat van focus, waarin je hele lichaam zich onderdompelt in rust en ontspanning. Dus geen stress en frustratie en spanningen. Voor sommige mensen heel prettig die de tijd niet kunnen vinden om zichzelf te ontspannen. 

Wat is hypnose niet?
Hypnose is niet eng, gevaarlijk, onvoorspelbaar, zweverig of onbegrijpelijk, 
Hypnose is niet eng
In Hypnose krijg je een natuurlijk contact met je onbewuste. Tenzij je bang bent voor jezelf is het alles behalve eng.

Hypnose is niet gevaarlijk
Als je het over directe hypnose hebt waarbij je in controle bent en blijft is het niet gevaarlijk omdat je precies weet wat je doet. Je kunt je voorstellen dat de vorm van hypnose waarin je niet meer weet wat je doet en bepaalde suggesties krijgt die jezelf of anderen in gevaar kunnen brengen een andere tak van sport is.

Deze vorm van hypnose werd wel gebruikt in de oorlog en bij de geheime dienst. Mensen volgden exact de suggesties op die ze kregen.

Hypnose is niet onvoorspelbaar
Wij willen met ons bewuste altijd in controle zijn. Precies weten Hoe, Wat of Waar. Om met het bewuste deel, dat deel van ons dat dingen vertelt en uitlegt te gaan vertellen wat er gebeurt in hypnose en wat precies het effect gaat worden is lastig. 

Alles staat en valt met de suggesties die de hypnotiseur geeft. Die suggesties worden door het onbewuste voor waarheid aangenomen en overschrijven de waarheid die jij al jaren op jouw systeem laat draaien als een oude grammofoonplaat die je niet meer wilt horen.

De positieve suggesties zorgen ervoor dat je ervaring blijvend verandert.

Hypnose is niet zweverig
Als wij het niet kunnen bevatten met onze bewuste mind en we kunnen het niet verklaren noemen we dingen zweverig. Ook als het niet wetenschappelijk bewezen is.

Er is inmiddels zoveel bekend over de toepassingen van hypnose, de effecten en de positieve resultaten dat we het goed kunnen uitleggen en het effect vooral kunnen ervaren.

Hypnose is niet onbegrijpelijk
Iedere tekst, gedachte, suggestie heeft invloed op jouw systeem en jouw welzijn. Je bent wat je denkt. Je wordt wat je denkt.
Als je dat begrijpt weet je ook dat je alles kunt veranderen. Andere gedachten, teksten en suggesties beinvloeden je zodat je je anders voelt en anders gaat focussen.

Onder hypnose ben je beinvloedbaar voor suggesties. Kijk maar eens om je heen hoeveel mensen er in hypnose zijn. Mensen die zich allerlei dingen aantrekken van wat anderen tegen hun zeggen en over hun denken.

Die mensen moeten uit die hypnose gehaald worden zodat ze vrij zijn van die negatieve suggesties met negatieve effecten op hun systeem.
Zonder hypnose kom je niet bij de kern uit. Ik heb het zelf jarenlang ervaren
Als je je slecht voelt, je bent bang of onzeker, kan je dat moeilijk verbergen. Je straalt het uit, of je wilt of niet. Andere mensen zien het aan je. Je bent minder aantrekkelijk om mee in contact te komen. Iemand die goed in zijn vel zit, is veel leuker. De energie die om die persoon hangt trekt aan als een magneet.

Als je slecht in je vel zit, heb je nauwelijks oog voor de dingen die goed gaan of leuk zijn. Je ligt te piekeren 's avonds in bed en maakt je zorgen over dingen die nog moeten gebeuren. Je maakt je overal druk om.

Je voelt de spanning en stress in je lichaam. Pijn in je hoofd, een steen op je maag, spanning in je nek of schouders. Een opgejaagd gevoel. Je wordt er verdrietig van en je hebt geen idee hoe je dit gevoel kwijt kunt raken. Je wordt onzekerder en hebt soms zelfs last van depressieve gevoelens.

10 jaar geleden zou ik gedacht hebben: Hier kom je nooit meer van af!

Nu denk ik: Gelukkig, je kunt er van af komen. Ik wist toen niet hoe ik het kon stoppen. Ik dacht dat de oorzaak buiten mij lag. Om die reden kon ik het ook niet oplossen of aanpakken.

Ik weet nog, elke dag als ik wakker werd, was het gevoel er weer. Ik kon er niet omheen. Elk liedje dat ik hoorde op de radio, versterkte het gevoel. Ik voelde het in mijn buik. Alsof er 3 stenen in mijn maag zaten.

Het heeft lang geduurd tot ik het geheim ontdekte en dit kon delen met anderen. 

ANGST

Angst is één van de vier hoofd emoties. Angst ontstaat door gebrek aan vertrouwen. Door verlies van controle. Door een ingebeeld verlies. Bijvoorbeeld bang dat je je partner kwijt zult raken of dat er iets ergs gebeurd met je kind. Angst kan door een trauma komen, door een depressie, door een fobie. Lees hier meer.

STRESS

Stress ontstaat wanneer je overprikkeld raakt en de informatie die van buiten af komt of de informatie die je in je hoofd haalt, niet op een rustige manier kunt verwerken. Stress ontstaat als je systeem lange tijd onder druk staat. Dat kan door een trauma komen, door een depressie, door een angst. Lees hier meer.

PANIEK

Paniek is een pathologische vorm van angst. Angst in het kwadraat. Een plotselinge hevige schrik waarbij je de situatie niet meester bent. Paniek ontstaat in extreme omstandigheden, wanneer je geen enkele controle hebt op wat er gebeurd. Door een traumatische ervaring. Je voelt je vaak ook machteloos. Lees hier meer.

FRUSTRATIE

Frustratie komt vaak door boosheid. Ook voor deze emotie geldt dat je geen meester bent over je eigen emotie. Je bent getriggerd door iets of iemand van buiten af en verliest de controle. Lees hier meer.

SCHULD

Wanneer er een interne regel wordt overtreden of een interne norm, waar jij voor staat, ontstaat er een schuldgevoel. Dat kan ook naar jezelf toe zijn. Je kunt ook je grenzen laten overtreden en je dan schuldig voelen naar jezelf. Lees hier meer.

SCHAAMTE

Schaamte treedt op wanneer er een externe regel is overtreden of een externe norm. Je voelt je minderwaardig. Je hebt iets gedaan wat niet goedgekeurd wordt door jouw omgeving en je  moet een soort boete doen daarvoor door je te schamen. Lees hier meer.
Hoe zou het zijn als je elke dag wakker wordt en je je partner een lekker ding vindt?
Op een dag kreeg ik een boek in handen dat voor een déjà vu zorgde. Dat kon geen toeval zijn. Dit boek had ik 20 jaar geleden van een vriend gekregen. Toen ik mij ook al rot voelde. Toen heb ik het niet gelezen. Nu las ik het in één keer uit. 

Ik deed meer. Ik paste de technieken toe, eerst op mijzelf, toen op anderen. Het werkte! Ik volgde de ene opleiding na de andere. Ik wilde alles weten over NLP en voor altijd afrekenen met de spoken uit mijn verleden.  Na NLP ontdekte ik hypnose. Ook daar ben ik helemaal ingedoken. Het geheim van gelukkig zijn, beter worden, ontspanning zit in onszelf. De oplossing ligt dichterbij dan je denkt. Jij hebt de sleutel in handen om jouw belemmering aan te pakken door middel van hypnose.
Jij maakt de verandering. Hypnose is het middel. De hypnotiseur is de facilitator.

Ik had de oplossing altijd buiten mijzelf gezocht. Ik dacht dat ik er nooit meer vanaf zou komen. Ik moest er mee leren leven. Het was nu eenmaal zo. Ik dacht dat er eerst iets in mijn omgevingssituatie zou moeten veranderen. Als ik maar eerst een andere partner zou tegenkomen, of ander werk zou krijgen.. Dan zou het beter gaan, dacht ik. Pas dan zou ik me goed voelen. Ik had me echt vergist. Het antwoord lag gewoon in mijzelf. En als ik goed in  mijn vel zit en ik vind mezelf geweldig, dan vind ik mijn partner ook heel aantrekkelijk. :)
Kan iedereen zijn situatie veranderen?
Is dit voor iedereen weggelegd? Kan iedereen zijn situatie veranderen? Dit kost normaal gesproken toch jaren therapie en medicatie? Vaak zonder resultaat. Ik zeg: Ja, voor iedereen die een brein heeft zijn de mogelijkheden ongekend. Als jij het echt wilt, kan je je situatie veranderen. 

Ik kreeg het ene inzicht na het andere inzicht. Veel aha momenten. Het klopt. Het is logisch. Het is natuurlijk. Je kunt iets doen aan die negatieve gevoelens die je leven bepalen. 
De oplossing ligt binnen handbereik. Iedereen kan het leren en ervaren. 

Met eenvoudige NLP technieken kom je tot diepe inzichten en begrijp je waarom je je soms zo rot voelt en wat je moet doen om dat te veranderen. Diepere problemen kunnen opgelost worden met hypnose, in een korte tijd zonder therapie of medicatie. Er zijn simpele manieren waarmee je in een handomdraai ellende waar je jaren mee rondliep in één keer achter je kunt laten.

Wil jij direct hulp?
Wil jij direct terug op de rails en het pad volgen dat je wel wilt? En niet blijven focussen op alles wat je niet wilt? 

In 45 minuten met een persoonlijk telefonisch consult krijg je inzichten, handvaten, tips, oplossingsgerichte adviezen en kun je weer verder.

Alles gericht op 'hoe je brein werkt' en welke resultaten je vanaf nu kunt gaan halen als je alles anders doet..
Maak direct een afspraak en geef 3 voorkeur tijden aan waarop je wilt bellen.
sms naar 0031 630047770 of mail naar info@brein-power.nl 
Je betaalt vooraf via PayPal of een overschrijving
Kijk hoe Anita stopt met haar depressie en het afreageren van haar jarenlange boosheid op haar partner, hoe Melvin zich jarenlang geen raad wist door zijn angst en depressie en Harma iedere dag opstond met onzekerheid door haar pesters.  

Klik op de video's hieronder: 
Hoe Anita in een sessie haar depressie en boosheid kwijt raakte, nadat ze al jaren bij een psycholoog heeft gelopen en hoe zij enorme opluchting ervaart alsof ze 10 kilo lichter is.
Hoe Melvin van zijn angst en depressie afkomt. Hij wist zich eerder geen weg. Nu kan hij niet meer bij het belemmerende gevoel komen en staat weer positief in het leven. 
Hoe Harma met NLP technieken van haar traumatische ervaringen verlost wordt en deze nare gevoelens haar niet langer belemmeren in haar dagelijks leven. 
Hoe ziet jouw leven er uit wanneer je je partner niet meer de schuld geeft en je je kinderen niet meer afsnauwt?
Stel je voor, je wordt elke dag fluitend wakker. Je kunt je niet meer voorstellen hoe dat slechte gevoel, dat traumatische gevoel, die angst, die onzekerheid, dag in dag uit de hoofdrol speelde. Je kunt er niet meer bij.
Hoe ziet je leven er uit als je je geen zorgen meer maakt? Hoe voelt het als je vrij bent van stress? Hoe reageer je op je kinderen als je geen frustraties meer hebt? Op je partner? Op je omgeving? Wat doe je, nu je kijkt naar je mogelijkheden in plaats van naar wat allemaal niet kan? Wat zijn je plannen? 
Wil je een Hypnose of NLP sessie?
Wil je kennismaken met hypnose of NLP coaching en één persoonlijke ervaring van een uur? Het resultaat is meer rust, ontspanning en zelfvertrouwen.
Wil je een diepere hypnose sessie, een regressie waarbij je een dieper liggende angst of belemmering weghaalt in 1,5 uur? 
Wil je op een dieper niveau met o.a. regressie, angsten, een trauma en/of een depressie weghalen in 3 hypnose sessies van 1,5 uur? 
1 PERSOONLIJKE HYPNOSE / NLP sessie
75
van één uur
1 PERSOONLIJKE HYPNOSE sessie
125
van één uur en 30 minuten
3 PERSOONLIJKE HYPNOSE sessies
347
van één uur en 30 minuten
Hypnose is ook mogelijk via skype. De afstand is dan makkelijk te overbruggen en hoeft geen dilemma meer te zijn. Heerlijk vanaf je eigen luie stoel thuis onder hypnose.
1 HYPNOSE/NLP sessie via skype 
75
van één uur
1 HYPNOSE/NLP sessie via skype
117
van één uur en 30 minuten
3 HYPNOSE/NLP sessies via skype
317
van één uur en 30 minuten elk
 •  Omdat het je reistijd scheelt
 •  Omdat het je gemak brengt
 •  Omdat het sneller in te plannen is
 •  Omdat het niet uitmaakt waar je bent
 •  Omdat je niet afhankelijk bent van tijd en plaats
 •  Omdat het je reiskosten scheelt
 •  Omdat je eventuele drempelvrees wegneemt
 •  Omdat het ook in de avonden en weekenden kan
 •  Omdat het net zo effectief is
 •  Omdat het goedkoper is
 •  Omdat je in je eigen vertrouwde omgeving kunt blijven
 •  Omdat je gratis een MP3 voor zelfhypnose krijgt naar keuze bij 3 s.
 •  Omdat je direct kunt ontspannen na een hypnose sessie
 •  Omdat je vrijwel direct aan de beurt bent

Kijk hoe Annet haar depressie kwijt raakt, hoe Yvette van haar depressie, verdriet en radeloosheid af komt en Kyung van haar angst en depressie.  

Klik op de video's hieronder: 
Hoe Annet in een uur tijd haar zware gevoel van depressie kwijt raakte, wat ze al 45 jaar mee sleepte en hoe zij een extreme ontdekking deed. 
Hoe Yvette met NLP sessies af kwam van haar depressieve, verdrietige en wanhopige gevoelens en haar zelfvertrouwen terug won. 
Hoe Kyung in 1 sessie niet meer bij haar steken in haar hart en depressie kon komen en sprakeloos was omdat ze zich zo bevrijd voelde. 
Wil jij je direct goed voelen met 3 geheime tips die te simpel zijn?
06-30 04 77 70
Algemene Voorwaarden
 • Betaling: Contant aan het einde van de sessie of overmaken ter plekke met online bankieren.
 • Afspraak annuleren: Kosteloos tot 8 uur voor de afgesproken datum en tijd. Binnen 8 uur wordt 100% in rekening gebracht. Bij een training annuleren geldt kosteloos tot een week voor de afgesproken datum annuleren. Binnen 7 dagen wordt 100% in rekening gebracht.
 • Hypnose en NLP coaching is ongevaarlijk: Alle sessies zijn op eigen risico.
 •  Reclame: Er kan op geen enkele manier verhaal worden gehaald op de gevolgen van een coaching sessie of hypnose sessie of op een resultaat dat anders uitpakt dan verwacht wordt.
 •  Verantwoordelijkheid: Ten alle tijde ligt de volledige verantwoordelijkheid bij de cliënt van het ondergaan van de coaching of hypnose. 
 •  Trainingen en sessies worden opgenomen voor trainingsdoeleinden.


Yvonne Thuijs    info@brein-power.nlnl
+31 6 3 0 04 77 7 0